Belarus Dövlət Universitetinun professoru V.M. Kotov Tətbiqi Riyaziyyat ETİ-də olmuşdur

17/05/2018

BDU-nun rəhbərliyinin dəvəti ilə 17-19 may tarixlərində Belarus Dövlət Universitetinun "Diskret Riyaziyat və İnformatika" kafedrasının müdiri, professor Kotov Vladimir Mixayloviç Tətbiqi Riyaziyyat Elmi Tədqiqat İnsitutunda “Tam olmayan informasiyalar şəraitində olan məsələlərin həlləri haqda alqoritmlər” və "Sənaye riyaziyyatı məsələlərinin həlli üsulları” mövzusunda  mühazirələr oxumuşdur. Məsələlərin həllərini  illüstrasiya edən çoxlu sayda misallar göstərmişdir.

Sonra  qonaq Institutun söbələrində aparılan elmi-tədqiqat işləri ilə,  “Applied and Computational Mathematics”, “Turkic World Mathematical Soceity Journal of Pure and Applied Mathematics” jurnalları ilə tanış oldu.